gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 1 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού  στην ευρύτερη περιοχή: "ΔΡΟΣΙΑ Προάστιο της Αθήνας ΑΤΤΙΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ" .


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (1)

Ξενοδοχεία

Anastazia Luxury Suites & Spa 2 Αστέρια

ΔΡΟΣΙΑ (Προάστιο της Αθήνας) ΑΤΤΙΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ
Τηλέφωνο: +30 210 8132060-1, 8132040
Φαξ: +30 210 8132031

Το ανακαινισμένο Anastazia Luxury Suites & Spa, βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας, ταυτόχρονα όμως μακριά από το καυσαέριο και τους ενοχλητικούς θορύβους της πόλης. Περιτριγυρισμένο από καταπράσινα πευκοδάση, η διαμονή γίνεται ιδανική. Το ξενοδοχείο διαθέτει 24ωρη reception και παρέχει Δωρεάν ασφαλή χώρο στάθμευσης, Δωρεάν wi-fi κλπ, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού πελάτη. Ο κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γευτεί το Ελληνικό μας Πρωινό, πιστοποιημένο από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ξενοδοχείο μας έχει την πιστοποίηση "Health First" από το Υπουργείο Υγείας για την τήρηση των πρωτοκόλλων ενάντια στον COVID-19 . Βάση αυτών ενδέχεται να έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επίσης παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες να χαλαρώσουν ή να ξεκουραστούν μεταξύ σημαντικών επαγγελματικών συναντήσεων ή αναμονής της πτήσης τους (Business Travelling, παροχή διεθνώς αναγνωρισμένη), χωρίς να απαιτείται η χρέωση ολόκληρης της διανυκτέρευσης.

Το Anastazia Luxury Suites διαθέτει την εμπειρία, σε πολύ ειδικές τιμές, να φιλοξενήσει τους καλεσμένους για ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως οι γάμοι και οι βαφτίσεις. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρει απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία και κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη!


Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ