gtp logo

Πληροφορίες τοπωνυμίου

Εμφανίζονται 3 τίτλοι με αναζήτηση: Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού  στην ευρύτερη περιοχή: "ΑΡΤΕΜΙΣ Δήμος ΑΤΤΙΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ" .


Επιλεγμένες επιχειρήσεις τουρισμού (3)

Γραφεία ταξιδίων

Danae Travel Bureau

ΑΡΤΕΜΙΣ (Κωμόπολη) ΑΤΤΙΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ
Τηλέφωνο: +30 210 3247512

Ξενοδοχεία

Dolce Athens Attica Riviera 5 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 22940 71000
Φαξ: +30 22940 47700
Καλωσορίσατε στο Dolce Athens Attica Riviera, ένα υπέροχο θέρετρο στο ανατολικό μέρος της Αττικής και τη Βραυρώνα. Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, το ξενοδοχείο διατηρεί τον ειδυλλιακό του χαρακτήρα και προσφέρει το απόλυτο σκηνικό για αξέχαστες διακοπές δίπλα στο κύμα.

Για πολύτιμες στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και αναζωογόνησης, το Spa σας προσκαλεί σε ένα υπερβατικό ταξίδι καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Παραδοθείτε σε χαλαρωτικά μασάζ, θεραπείες ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα, γυμναστείτε ή απολαύστε ένα αναζωογονητικό ατμόλουτρο ή μια βουτιά στο Jacuzzi.

Και για την οργάνωση ενός ονειρεμένου γάμου, μιας επιτυχημένης κοινωνικής ή εταιρικής εκδήλωσης, το Dolce Athens Attica Riviera αποτελεί ηγετική παρουσία στην περιοχή. Χάρη στην προνομιακή του τοποθεσία και την εύκολη προσβασιμότητα, τις σύγχρονες αίθουσες και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, το ξενοδοχείο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για εξαιρετικές εκδηλώσεις για πάνω από 1700 άτομα.

Seasabelle The Hotel 3 Αστέρια

Τηλέφωνο: +30 22940 87002, 88982
Σε προνομιακή τοποθεσία στην Ανατολική Ακτή της Αττικής, στην παραλία της Αρτέμιδας, μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας "Ελευθέριος Βενιζέλος" και το "Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN", το Seasabelle The Hotel προσφέρει άνετη κι ευχάριστη διαμονή σε ένα κομψό περιβάλλον με άψογη και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Mε 12 δωμάτια πλήρως εναρμονισμένα με τη φυσική ομορφιά της Αρτέμιδας και με θέα είτε τη θάλασσα είτε την πόλη για όσους αναζητούν μια γαλήνια διαμονή μετά από μια κουραστική μέρα ή λίγες ώρες πριν την πτήση, το Seasabelle The Hotel είναι η ιδανική πρόταση.

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν το All Day Μεσογειακό bar-restaurant "Forkys" με υπέροχες συνταγές νέων chef και να ικανοποιήσουν τις πιο υψηλές γαστρονομικές τους απαιτήσεις.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες για γειτονικές ή/και ευρύτερες περιοχές επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πατώντας το "περισσότερα":

GTP Headlines

Λάβετε το καθημερινό newsletter με τα πιο σημαντικά νέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε τώρα!
Greek Travel Pages: Η βίβλος του Τουριστικού επαγγελματία. Αγορά online

Αναχωρησεις πλοιων

Διαφημίσεις

ΕΣΠΑ